Naša zgodba

Naša zgodba
Butik kopalniške opreme in keramike – Vistra butik

Vistra d.o.o. je zasebno podjetje, ki deluje že od leta 1990 in danes zaposljuje 14 ljudi, med drugim strokovnjake v prodaji in oblikovanju. V podjetju, ki je bilo sprva specializirano za dobavo materiala in celostnih rešitev mojstrom, smo leta 2018 ponudbo nadgradili z blagovno znamko Vistra butik, v okviru katere arhitektom in strankam z izbranim okusom ponujamo kopalniško opremo in keramiko srednjega, višjega in dizajnerskega ranga. Naš nabor obsega ponudbo kvalitetnih proizvajalcev kopalniške opreme (sanitarnih elementov, armatur, pohištva, radiatorjev in dodatkov) ter oblog za celotno hišo (keramika, parket in tapete). 

 

 

Stavimo na stalno izobraževanje kadrov in spremljanje novosti, zaradi česar strankam lahko ponudimo kvaliteten prodajni servis z individualnim svetovanjem. 

 S svojim znanjem in izkušnjami bomo z vsako stranko poiskali njeno sanjsko kopalnico, ki bo estetska in funkcionalna, hkrati pa bo zadostila njenim željam ter finančnim zmožnostim.

 Želimo postati stičišče najboljših znamk opreme za kopalnico in dom ter graditi na estetsko dovršenem salonu in odličnem prodajnem servisu.

 Verjamemo v lokalno povezovanje, zato preko njega svojim strankam predstavljamo dela lokalnih ustvarjalcev in jih povezujemo s kvalitetnimi slovenskimi blagovnimi znamkami ter proizvajalci.